×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/spandoeken

Een zeildoek is een ideale manier om uw boodschap of reclame-uiting kenbaar te maken. Een zeildoek als binnenreclame of buitenreclame? Wilt u promotie maken met een zeildoek op uw evenement of beurspresentatie? Zeildoeken zijn eenvoudig toe te passen op het gebied van communicatie en corporate branding.

Zeildoek in aluminium frame

Een zeildoek in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw zeildoek kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een zeildoek met tekst of een full color foto op het doek laten printen behoort tot de mogelijkheden.

De zeildoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw zeildoeken uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw zeildoek op maat

Uw zeildoek is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het zeildoekformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het zeildoek wordt met spanelastieken in het aluminium frame gehangen. Uiteraard kunt u uw zeildoek ook door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar en het zeildoek wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.

{gallery}portfolio/spandoeken{/gallery}