Website beheer en onderhoud

Website beheer en onderhoud

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Website beheer en onderhoud

Eenvoudig uw website beheren kan met een CMS (Content Management System) dat beheer en onderhoud aan uw website vereenvoudigt. Ingewikkelde html-codes, technische taal en andere complexe handelingen zijn verleden tijd als het gaat om beheer en onderhoud van uw eigen website. Houdt u zich liever bezig met uw bedrijfstaken? Laat het beheer en onderhoud van uw website aan ons over. Wij kunnen zorgen voor een goed lopende website die actueel en aantrekkelijk blijft voor uw (potentiële) klanten.

Website onderhoud en beheer

Uw website beheer en onderhoud was nog nooit zo gemakkelijk. U werkt online in een ingebouwd tekstverwerkingsprogramma dat bij uw website geleverd wordt. Het beheren en onderhouden van uw website gebeurt online en is daardoor kinderspel. Bij de oplevering van uw website krijgt u van ons een instructie over eenvoudig beheer en onderhoud van uw website.

Website beheer en onderhoud uitbesteden?

Wilt u dat uw bezoekers regelmatig terugkeren op uw website? Beheer en onderhoud met actuele content is noodzakelijk. Zoekmachines blijven uw website interessant vinden en waarderen u hoger als er veel gebeurt op uw website. Actuele nieuwsberichten, informatie en projecten houden uw website levendig. Bezoekers weten u te vinden en keren regelmatig terug. Uiteraard vraagt beheer en onderhoud ook veel tijd van u. Wij begrijpen u goed als u zich alleen bezig wilt houden met uw kerntaken. Wij kunnen het beheer en onderhoud van uw website uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt richten op de kerntaken van uw onderneming.

Indien u uw website in het geval van een probleem wilt laten bijwerken geldt een minimum tarief van €50,00 excl. 21% BTW aan minimale onderzoekskosten, het uitvoeren van controle en updates naar de allerlaatste versie van toegepaste software is noodzakelijk om het probleem correct aan te kunnen pakken.

Updates waarom deze belangrijk zijn!

Webservers worden dagelijks aangevallen, sites met CMS software is gevoeliger voor aanvallen dan een oude HTML website. CMS systemen zijn zelfbeheer systemen met toegang om bestanden te kunnen schrijven op de server. De up to date websites met CMS software zoals Joomla, WordPress, Magento, Drupal, Typo 3, etc. etc. dienen netjes up to date gehouden te worden of gemigreerd te worden naar de recente versie ervan. Hackers vinden achterstallig onderhouden websites prachtig, mooi doelwit om te hacken en zelfs te misbruiken. Internet staat niet stil, de ontwikkeling ervan ook niet! beveilig zo goed als mogelijk uw website, echter is nooit uit te sluiten dat een site gehacked kan worden, maar het risico zo goed mogelijk te beperken zorgt er voor dat ze andere gemakkelijkere websites uitzoeken om te hacken. Updates zijn daarom erg belangrijk, maar naast het veiligheidsaspect ook uiteraard dat een website correct blijft weergeven en werken als de verschillende browsers voorzien worden van updates.

Wilt u de updates niet zelf uitvoeren of u kunt dit niet? dergelijke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren en het is mogelijk een software onderhoudscontract met ons af te sluiten, informeer naar de voorwaarden.

Reserveer jaarlijks 25% van de bouwkosten van een website

TIP:  Reserveer jaarlijks ca. 25% van de bouwkosten van een website t.b.v. vervanging en tussentijds onderhoud. Hierdoor wordt voorkomen dat u voor financiële verrassingen komt te staan als vernieuwing van de website aan de orde is of uw website een (grote) onderhoudsbeurt nodig heeft.

Websites gaan niet meer jaren mee, zoals met html websites voorheen wel het geval kon zijn! Sterker nog regulier onderhoud en om de aantal jaar vervangen is helaas aan de orde om goed vindbaar te blijven online.

Voor alle CMS systemen zoals; Joomla, WordPress, Magento, Drupal en Typo3 geldt dat ze van versie veranderen, die veranderingen brengen keer op keer grote veranderingen in de basis met zich mee. Migreren naar een nieuwere versie houdt extra werk in en die werkzaamheden brengen extra kosten met zich mee.

Privacy wet

De wet, AVG, hou daar met uw website ook rekening mee, zorg dat uw website aan de wettelijke eisen voldoet! Zorg voor een privacy verklaring dat die aanwezig is!

Let op:

Op de website of in offertes vermelde bedragen m.b.t. websites zijn exclusief btw en maandelijkse/jaarlijkse kosten voor domeinnaam, hosting en veiligheidsupdates.

OFFERTE AANVRAGEN

    iPhone

    ZELF BEHEREN OF UITBESTEDEN?

    We bouwen sinds 1999 websites.

    Bel: +31(0)6-26724311

    We komen graag met jou in contact.