Storing en support

Storing en support

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Storing

Indien er in het netwerk onverhoopt storing optreed dan weten we dat door monitoring veelal eerder als de gebruiker zelf. Mocht er toch iets niet helemaal goed gaan meldt het, het kan ook softwarematig zijn en het hoeft niet aan het netwerk te liggen. Diverse externe factoren kunnen voor bus (fouten) zorgen waar u als gebruiker last van kunt hebben. Updates van software, een instelling niet helemaal lekker op een van uw apparaten. Komt u er zelf niet uit, neem contact met ons op en we helpen u.

Telefonisch in gesprek of niet bereikbaar stuur uw mail info@rkdesigns.nl!

Support

Kijk eerst via Google op internet of uw probleem online bekend is. Mocht u er dan alsnog niet uitkomen neem dan contact met ons op. Dit bespaart u wellicht tijd en kosten.

Onderhoud

Updates waarom deze belangrijk zijn!

Webservers worden dagelijks aangevallen, sites met CMS software is gevoeliger voor aanvallen dan een oude HTML website. CMS systemen zijn zelfbeheer systemen met toegang om bestanden te kunnen schrijven op de server. De up to date websites met CMS software zoals Joomla, WordPress, Magento, Drupal, Typo 3, etc. etc. dienen up to date gehouden te worden of gemigreerd te worden naar de recente versie ervan. Hackers vinden achterstallig onderhouden websites prachtig, mooi doelwit om te hacken en zelfs te misbruiken. Internet staat niet stil, de ontwikkeling ervan ook niet! beveilig zo goed als mogelijk uw website, echter is nooit uit te sluiten dat een site gehacked kan worden, maar het risico zo goed mogelijk te beperken zorgt er voor dat ze andere gemakkelijkere websites uitzoeken om te hacken. Updates zijn daarom erg belangrijk, maar naast het veiligheidsaspect ook uiteraard dat een website correct blijft weergeven en werken als de verschillende browsers voorzien worden van updates.

Wilt u de updates niet zelf uitvoeren of u kunt dit niet? dergelijke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren en het is mogelijk een software onderhoudscontract met ons af te sluiten, informeer naar de voorwaarden.

Reserveer jaarlijks 25% van de bouwkosten van een website

TIP:  Reserveer jaarlijks ca. 25% van de bouwkosten van een website t.b.v. vervanging en tussentijds onderhoud. Hierdoor wordt voorkomen dat u voor financiële verrassingen komt te staan als vernieuwing van de website aan de orde is of uw website een (grote) onderhoudsbeurt nodig heeft.

Websites gaan niet meer jaren mee, zoals met html websites voorheen wel het geval kon zijn! Sterker nog regulier onderhoud en om de aantal jaar vervangen is helaas aan de orde om goed vindbaar te blijven online.

Voor alle CMS systemen zoals; Joomla, WordPress, Magento, Drupal en Typo3 geldt dat ze van versie veranderen, die veranderingen brengen keer op keer grote veranderingen in de basis met zich mee. Migreren naar een nieuwere versie houdt extra werk in en die werkzaamheden brengen extra kosten met zich mee.

Let op:

Op de website of in offertes vermelde bedragen m.b.t. websites zijn exclusief btw en maandelijkse/jaarlijkse kosten voor domeinnaam, ssl certificaten, mail, hosting en veiligheidsupdates.

OFFERTE AANVRAGEN

iPhone

ZELF BEHEREN OF UITBESTEDEN?

We bouwen sinds 1999 websites.

Bel: +31(0)6-26724311

We komen graag met jou in contact.