SEO | Zoekmachine optimalisatie

SEO | Zoekmachine optimalisatie

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

SEO | Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimalisation (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie en SEO Marketing genoemd, is in veel gevallen een vereiste om hoog te kunnen scoren in zoekmachines als GoogleSEO Marketing is tegenwoordig een hevige strijd onder concurrenten. Alleen op die manier kun je online de concurrentie proberen te passeren.

SEO Marketing

 • SEO Marketing bestaat uit drie specifieke onderdelen:
  1. SEO is zoekmachine optimalisatie van de website (structuur, inhoud en techniek)
  2. SEO is linkbuildinginterne links en externe backlinks
  3. Een trefwoordanalyse, ontdek de meest gebruikte zoekwoorden en pas deze toe in uw website.

SEO Marketing of SEO ready?

Een groot misverstand is dat ondernemers die een SEO zoekmachine geoptimaliseerde website opgeleverd krijgen, denken direct hoog te kunnen scoren in GoogleSEO Marketing is méér dan alleen een website SEO Ready te maken. Onder SEO Ready verstaan wij de eerste optie. Wij zorgen er slechts voor dat uw website technisch werkt met zoekmachine vriendelijke url’s. Om echt te scoren in zoekresultaten van zoekmachines als Google is er echter meer inspanning nodig. Teksten dienen correct opgemaakt te worden, H tags, vet gedrukte woorden, links in teksten, de meta beschrijving, meta data, enz. bepalen mede de relevantie van content voor Google. Hoe relevanter uw content des te beter u in de zoekmachine resultaten opgenomen kunt worden. Voor SEO Marketing kunt u het beste specialisten benaderen.

SEO Marketing in de toekomst

SEO-eisen worden bijgesteld en aangepast door zoekmachines als Google. Om uw site up-to-date te houden is het verstandig om uw website met enige regelmaat uw website te laten onderwerpen aan een SEO-check. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden op het gebied van SEO Marketing. Wij werken alleen met professionals als het gaat om webteksten schrijvenredactioneel en technisch onderhoud. Bekijk eventueel online via een zoekmachine welke partij(en) u aanvullend op uw (te ontwikkelen) website van dienst kunnen zijn.

Afkortingen en begrippen:
SEF = Seach Engine Friendly
SEO = Search Engine Optimalisation
SEA = Search Engine Advertising
SMO = Social Media Optimalisation
SMA = Social Media Advertising

Uw site laten optimaliseren?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

  iPhone

  WEBSITE LATEN OPTIMALISEREN?

  We bouwen sinds 1999 websites.

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.