Vlaggen en Banieren

Goedkoop reclame maken kan door gebruik te maken van vlaggen of banieren. Het is een uiterst doeltreffende en relatief goedkope vorm van reclame maken is het gebruik maken van reclamevlaggen of –banieren. Vlaggen worden door voorbijgangers altijd opgemerkt, omdat ze meewapperen met de wind. Vlaggen en banieren met reclame zijn er in diverse soorten, maten en kleuren. We leveren reclamevlaggen van verschillende afmetingen en kleuren.

Vlaggen en banieren | maten

Het leveren van een standaard reclamevlag in een 6 meter hoge mast is geen enkel probleem. De vlag heeft een standaard maat van 150 cm bij 225 cm. Voor vlaggenstokken aan de gevel adviseren wij reclamevlaggen van 100 cm bij 150 cm.

Vlaggen en banieren | materiaal

Onze vlaggen en banieren worden uitsluitend vervaardigd van het hoogwaardige 3-draads glanspolyester 115 gram per meter. Al onze reclamevlaggen worden rondom afgezoomd. Indien de reclamevlaggen bedoeld zijn voor gebruik in een mast, worden ze volgens uw voorkeur aan de mastzijde voorzien van band en haken of lus en koord. Kleinere afmetingen reclamevlaggen bestemd voor gevelstokken worden in de meeste gevallen voorzien van een lus en een koord. De vlaggen zijn daardoor gemakkelijker aan een gevelstok te bevestigen.

De reclamevlaggen worden professioneel bedrukt en aan u geleverd in de door u gewenste kleur en afmetingen. Bent u op zoek naar een vlag of banier, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

{rokbox album=|myalbum|}images/portfoliovlaggen-en-banieren/*{/rokbox}