Striping – auto’s motoren scooters

Striping, het toepassen van een streep of strepen op een voertuig, auto’s motoren, scooters, bestelwagens, bussen, vrachtwagens, boten. Striping is toe te passen op diverse manieren, tegenwoordig kunnen stripings ook uit vormen of graphics bestaan. Bent u op zoek naar striping? neem gerust contact met ons op desgewenst brengen wij de striping ook voor u aan.

Condities

Voorwaarden bij car wrapping:

  • Het voertuig dient gewassen te zijn en vrij van vet, vliegjes, teer, vogelpoep e.d. Extra schoonmaakwerkzaamheden worden gefactureerd. In overleg kunnen wij de auto voor u (laten) reinigen.
  • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij maken uitsluitend gebruik van onze eigen hoogwaardige materialen.
  • Auto’s en bedrijfswagens met lakschade en na schade herstelde auto’s beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.
  • Auto’s en bedrijfswagens ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever beplakt.
  • Auto’s en bedrijfswagens die in het verleden beletterd zijn geweest, beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.

Mogelijkheden

Wij werken uitsluitend met de beste producten en technieken die er op de markt zijn. Om deze reden werken wij uitsluitend met de merken 3M en Avery. Beide merken hebben een breed scala aan folies in verschillende kleuren.