Spandoeken

Een spandoek is een ideale manier om uw boodschap of reclame-uiting kenbaar te maken. Een spandoek als binnenreclame of buitenreclame? Wilt u promotie maken met een spandoek op uw evenement of beurspresentatie? Spandoeken zijn eenvoudig toe te passen op het gebied van communicatie en corporate branding.

Spandoek in aluminium frame

Een spandoek in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw spandoek kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een spandoek met tekst of een full color foto op het doek laten printen, behoort zeker tot de mogelijkheden.

De spandoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw spandoeken uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw spandoek op maat

Uw spandoek is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het spandoekformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het spandoek wordt met spanelastieken in het aluminium frame gehangen. Uiteraard kunt u uw spandoek ook door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar en het spandoek wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.

{gallery}portfolio/spandoeken{/gallery}