Zeildoeken

Zeildoeken

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Zeildoeken

Een zeildoek is een ideale manier om uw boodschap of reclame-uiting kenbaar te maken. Een zeildoek als binnenreclame of buitenreclame? Wilt u promotie maken met een zeildoek op uw evenement of beurspresentatie? Zeildoeken zijn eenvoudig toe te passen op het gebied van communicatie en corporate branding.

Zeildoek in aluminium frame

Een zeildoek in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw zeildoek kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een zeildoek met tekst of een full color foto op het doek laten printen behoort tot de mogelijkheden.

De zeildoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw zeildoeken uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw zeildoek op maat

Uw zeildoek is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het zeildoekformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het zeildoek wordt met spanelastieken in het aluminium frame gehangen. Uiteraard kunt u uw zeildoek ook door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar en het zeildoek wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

    iPhone

    EEN ZEILDOEKEN NODIG?

    We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

    Bel: +31(0)6-26724311

    We komen graag met jou in contact.