Vlaggen en Banieren

Vlaggen en Banieren

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Vlaggen en Banieren

voor binnen en buiten

Vlaggen en banieren | maten

als herkenning aan de weg

Het leveren van een standaard reclamevlag in bijvoorbeeld een 6 meter hoge mast is geen enkel probleem. De vlag heeft een standaard maat van 150 cm bij 225 cm. Voor vlaggenstokken aan de gevel adviseren wij reclamevlaggen van 100 cm bij 150 cm. Uiteraard zijn allerlei maatvoeringen mogelijk!

Vlaggen en banieren | materiaal

Onze vlaggen en banieren worden uitsluitend vervaardigd van het hoogwaardige 3-draads glanspolyester 115 gram per meter. Al onze reclamevlaggen worden rondom afgezoomd. Indien de reclamevlaggen bedoeld zijn voor gebruik in een mast, worden ze volgens uw voorkeur aan de mastzijde voorzien van band en haken of lus en koord. Kleinere afmetingen reclamevlaggen bestemd voor gevelstokken worden in de meeste gevallen voorzien van een lus en een koord. De vlaggen zijn daardoor gemakkelijker aan een gevelstok te bevestigen.

De reclamevlaggen worden professioneel bedrukt en aan u geleverd in de door u gewenste kleur en afmetingen. Bent u op zoek naar een vlag of banier, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN SPONSORBORD NODIG?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.