Vaartuigen – ramen tinten

Vaartuigen – ramen tinten

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

VAARTUIGEN GLASS TINTING

Vaartuigen, ramen tinten levert voordelen op! Ww vaartuig of het nu een kleine boot is of een groot jacht, de uitstraling verandert, zonwering, warmtewering en het is rustiger voor uw ogen.

 • Een mooie neutrale kleurtint
 • U behoudt een glasheldere doorkijk naar buiten
 • Geen ‘vertekening’ in het zicht naar buiten toe
 • U verkrijgt een hogere warmtewering
 • Uw ruiten krijgen geen spiegel effect
 • UV werende werking, houdt de hete zonnestralen buiten
 • Werkt polariserend
 • Krasvaste beschermlaag aan de binnenzijde
 • Inbraak vertragende werking
 • Extra privacy!

Uw boot wordt op een professionele wijze voorzien met de door u gekozen folie

De meeste vaartuigen zijn pleziervaartuigen die met mooi weer op het water te vinden zijn, maar voor alle vaartuigen geldt dat schitteringen en zonnestralen op het water behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. RKDesigns heeft hier de perfecte oplossing voor, bij vaartuigen worden over het algemeen dezelfde folies gehanteerd als bij auto’s.

Het tinten van de ruiten gebeurd aan de binnenzijde

Op deze manier wordt de levensduur van de folie vergroot en kan er een optimale levensduur van de folie worden gegarandeerd en tot 10 jaar garantie. Het UV-filter van 99%, het verbranden achter glas is niet meer mogelijk en het verkleuren van uw kostbare bezittingen behoort tot het verleden! De Glass Tinting folies voor auto’s en vaartuigen zijn warmtewerend tot wel 60%!

De folie geeft een luxe uitstraling, privacy en warmtewering

Vervelende straling en schitteringen worden door de folie tot een minimum beperkt. Warmtewering vindt ook plaats door de folie waardoor het in het vaartuig achter het glas aangenamer is dan in de volle zon achter niet getint glas. Beschikt u over LCD of LED schermen op uw vaartuig, dan merkt u direct dat de vervelende schittering op uw scherm aanzienlijk wordt verminderd.

Zonwering is slechts een van de grote voordelen van glasfolies voor boten

In het vaartuig wanneer u heeft aangelegd in een haven is het mogelijk dat ongewenst bezoek bijvoorbeeld dieven de kans zien om uw vaartuig van dichterbij te bekijken op zoek naar kostbaarheden, maar ook uw privacy wordt vergroot doordat de inkijk beperkt wordt door de folie. Door te kiezen voor een donkere glasfolie creëert u een optimale inkijkwering en worden uw waardevolle spullen beter beschermd tegen diefstal en verkrijgt u meer privacy.

Tevens zorgt een donkere glasfolie voor extra privacy op het water. Het zicht naar buiten toe blijft gewaarborgd. Tot slot zorgen onze glasfolies voor een luxe en mooie uitstraling van uw vaartuig wat waarde vermeerderend kan werken.

Prijzen

Afhankelijk van uw type vaartuig maken wij een prijs op maat. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen, u kunt gebruik maken van de offerte aanvraag functionaliteit, vermeld zo goed als mogelijk het merk en type en welke ramen u getint wilt hebben, zijn de ramen niet van glas? geen nood diverse oppervlaktes kunnen we zonder problemen beplakken er worden vaak kunststoffen toegepast in vaartuigen. Alle door ons vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Condities:

Wat moet u weten voordat wij uw ramen tinten?

 • Het te beplakken oppervlak dient gewassen te zijn. Extra schoonmaak werkzaamheden worden gefactureerd.
 • Voor het tinten van ramen moeten de ramen van binnen en buiten goed schoon zijn.
 • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen hoogwaardige materialen.

Vaartuigen, ramen tinten, neem contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

  iPhone

  UW AUTORAMEN LATEN TINTEN?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.