Utiliteitsbouw – ramen tinten zonwering

Utiliteitsbouw – ramen tinten zonwering

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

UTILITEITSBOUW GLASS TINTING

Utiliteitsbouw, ramen tinten voor zonwering, warmtewering en uitstraling zijn de voornaamste redenen om ramen te tinten van gebouwen. Kantoren, scholen, bedrijven, maar ook woningen worden door middel van glasfolies getint.

De 10 voordelen van raamfolies

 • Het Zon- en warmtewerend effect
 • Behoud van lichtinval
 • UV-werend
 • Isolerend en energiebesparend
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Inkijkwerend
 • Anti-glasbreuk
 • Decoratieve meerwaarde
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur (10 jaar garantie)

Zon, warmte en inkijkwerende raamfolies

RKDesigns is leverancier en installateur van alle denkbare soorten raamfolies voor de zakelijke sector. Wij kunnen bedrijfspanden, kantoorpanden, winkels en andere gebouwen van innovatieve en duurzame raamfolies voorzien. Daarnaast kunnen we ook voor tijdelijke toepassingen geschikte materialen toepassen. Op glas en zeker geïsoleerd glas kun je niet zomaar alles toepassen zonder dat er glasbreuk kan optreden!

Zon- en warmtewering

Zonwerende en warmte reflecterende raamfolies hebben verschillende functies. Ze verbeteren het werkklimaat en dragen bij aan een opvallende besparing op energiekosten.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Raamfolies vormen een groen alternatief voor de duurzame ondernemer van vandaag. De raamfolies van RKDesigns worden op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en zijn 100% recyclebaar. Door de sterk isolerende werking dragen de raamfolies aan bij een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot. Waardoor u aanzienlijk op energiekosten bespaart.

Folies met maximale lichtopbrengst

RKDesigns gebruikt uitsluitend raamfolies van de hoogste kwaliteit. De gemetalliseerde pigmenten in de folies weren zonnestralen, terwijl het daglicht zo veel mogelijk wordt doorgelaten. Door de unieke keramische structuur zorgen de nieuwste folietypes voor nog meer lichtopbrengst en een maximale lichtwering.

Uitstraling

RKDesigns voorziet zowel moderne als monumentale panden van geschikte folies. Het karakter van het pand speelt een belangrijke rol bij de keuze voor de folietype. Wij adviseren en monteren raamfolies die de uitstraling van uw pand behouden en versterken.

Voorkom verkleuring

UV-werende folies vormen een slimme en betaalbare oplossing voor etalages van kledingwinkels, magazijnen voor voedselopslag en kostbare voorwerpen in musea. Ze helpen verkleuring en bederf van producten en voorwerpen te voorkomen.

Inbraakwerende folie

Veiligheidsfolie is uiterst transparant en heeft als doel het raam versterken en de scherven splinters bijeen te houden in geval van ruitbreuk. Het glas zal wel breken, maar de scherven en splinters worden door de sterke folie en de krachtige lijmlaag bijeengehouden, waardoor het gevaar voor rondvliegende glassplinters wordt beperkt.
De iets dikkere soort veiligheidsfolie wordt gebruikt om inbraak en vandalisme te voorkomen. Door het laten installeren van deze veiligheidsfolie op uw raam wordt het doorbreken van het glas dusdanig vertraagd of kan zelfs voorkomen worden. Inbrekers en vandalen hebben het meestal voorzien op gemakkelijke doelen. Veiligheidsfolie is nu ook leverbaar in combinatie met zon- of inkijkwering. Want inkijk werende folies hebben een inbraakvertragend effect. Inbrekers worden niet in de verleiding gebracht.

Decoratiefolie

Naast de diverse functionele eigenschappen, heeft raamfolie ook een decoratieve meerwaarde. Zandstraal folies van RKDesigns verfraait tussenwanden, loop- en wandelgangen, wachtkamers en kantoorunits met creatieve ontwerpen. Bekijkt u ook het item raambelettering en raamfolie.

Prijzen

auto ramen tinten

Afhankelijk van uw gegevens die u aan ons verstrekt bij uw aanvraag maken wij een prijs op maat. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen, u kunt gebruik maken van de offerte aanvraag functionaliteit. Alle door ons vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Condities:

Wat moet u weten voordat wij uw ramen tinten?

 • Het te beplakken oppervlak dient gewassen te zijn. Extra schoonmaak werkzaamheden worden gefactureerd.
 • Voor het tinten van ramen moeten de ramen van binnen en buiten goed schoon zijn.
 • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij gebruiken uitsluitend onze eigen hoogwaardige materialen.

Utiliteitsbouw, ramen tinten voor zonwering, warmtewering en uitstraling, neem contact met ons op!

OFFERTE AANVRAGEN

  iPhone

  UW RAMEN LATEN TINTEN?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.