Sponsorborden

Sponsorborden

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Sponsorborden

voor binnen en buiten

Sponsorborden, ook wel reclameborden genoemd, zie je overal. Een sponsorbord is niet voor niets de meest gebruikte reclame-uiting tijdens evenementen en sportaciviteiten rond het sportveld. Sponsorborden trekken tijdens diverse activiteiten onbewust de aandacht van de doelgroep. Een sponsorbord toont de betrokkenheid bij de sportactiviteiten van club en evenementen. Wij kunnen voor u een pakkend sponsorbord ontwerpen, maken en plaatsen.

Sponsorbord en reclamebord

Sponsorborden zijn niet anders dan reclameborden, maar wekken meer sympathie, omdat een bedrijf zich aansluit bij een evenement en sport. Ook met een sponsorbord werkt u aan uw corporate identity. Branding is de voornaamste reden om reclame te maken met een sponsorbord. U vergroot namelijk de bekendheid en speelt gemakkelijk in op gevoel en herkenning.

Sponsorborden op maat

RKDesigns ontwerpt en realiseert sponsorborden op maat, maar levert ook de standaardmaten. Wij kunnen uw sponsorbord ook plaatsen op de gewenste locatie.

Overweegt u een sponsorbord te laten maken? Het is mogelijk om het beoogde resultaat van het sponsorbord eerst te zien in een digitale presentatie. Neem  vrijblijvend contact op als u meer informatie over sponsorborden wilt.

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN SPONSORBORD NODIG?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.