Raam beletteringen raamfolie

Raam beletteringen raamfolie

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Raambelettering

Raam belettering en raamfolie zijn de meest gebruikelijke vormen op het gebied van gevelreclame. Winkels zijn vrijwel allemaal voorzien van raam belettering, of dit nu gesneden teksten zijn, full color prints of welke variant ook. Bij winkels en winkeliers kom je dit overal tegen. Echter bedrijven, kantoren en bedrijfspanden, daar zie je naast gevel reclame ook steeds vaker raam beletteringen. Met raam belettering en raamfolie trekt u meteen de aandacht en veroorzaakt u meteen dat herkenbare gevoel bij de klant.

Raam beletteringen en raamfolie in de huisstijl

Raam belettering is echter meer dan alleen wat plakletters aanbrengen op uw raam. Veel bedrijven kiezen ervoor om de ramen te voorzien van een complete huisstijl door raamfolie aan te laten brengen in de kleuren van het bedrijf. Raamfolies kunnen binnen en buiten toegepast worden.

Uw raam of ramen voorzien van raamfolie in uw bedrijfskleuren is herkenbaar, maar tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden met betrekking tot de herkenbaarheid en functionaliteit van raam belettering en raamfolie.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om inkijk werende raamfolie aan te brengen, gecombineerd met uw huisstijl en/of reclame.

Raam belettering en raamfolie toepassingen

U las hierboven al dat raam belettering en raamfolie vele creatieve toepassingen kennen. Ook op het gebied van kleur en uitstraling zijn er vele toepassingsmogelijkheden. Raam belettering en raamfolie kan gesneden worden uit full color folie, chique goud, aluminium of in de kleuren van uw huisstijl. Uw logo en reclame kunnen gesneden worden uit diverse folies variërend in kwaliteit, soort en kleur. Bijvoorbeeld Etched folie is zeer functioneel toepasbaar voor interne vergaderruimtes. De folie heeft een inkijkwerend effect, maar lichtinval blijft grotendeels behouden.

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van raam beletteringen en raamfolie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling. Met behulp van een digitale visuele presentatie kunnen wij u een idee geven van het eindresultaat. Reeds gerealiseerde projecten zijn hieronder te bekijken.

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN RAAM BELETTERING PROJECT?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.