Magneetborden en magneetplaten

Magneetborden en magneetplaten

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Magneetborden en magneetplaten

Magneetborden en magneetplaten zijn bijzonder praktisch als u op een auto of tijdens een evenement tijdelijk reclame wilt maken. Magneetborden en magneetplaten worden vaak op auto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens toegepast als autobelettering niet mogelijk is.

Magneetborden en magneetplaten tijdelijk aanbrengen

Magneetborden en magneetplaten zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen als het wenselijk is om met uw voertuig reclame te maken. Magneetborden en magneetplaten worden ook toegepast op andere reclame-objecten. Magneetborden en magneetplaten van kleiner formaat worden ook vaak aangebracht op aanhangers, koelkasten, stalen deuren, stalen/ijzeren magazijnstellingen, kasten, radiatoren e.d. mits het magnetische oppervlak op de onderlaag van de magneetplaat goed kan hechten op de ondergrond. Een magneetbord of magneetplaat komt het best tot zijn recht op een gladde ondergrond.

Een magneetbord en magneetplaat op maat

Een magneetbord of magneetplaat bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Een magneetbord of magneetplaat wordt geleverd met een witte toplaag. Deze kan dan bestickerd worden in de gewenste huisstijl. Wij leveren magneetborden en magneetplaten in allerlei soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen. Neem voor meer informatie over magneetborden en magneetplaten vrijblijvend contact op.

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN OF MEERDEREMAGNEETPLATEN NODIG?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.