Frames, spandoeken en zeildoeken

Frames, spandoeken en zeildoeken

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Frames, span- en zeildoeken

Reclame wel of niet ingespannen in frames, door middel van spandoeken en zeildoeken valt op en is een relatief kleine investering ten opzichte van veel alternatieven.

Een spandoek of zeildoek in een frame bevestigd aan een gevel of op de grond trekt ongetwijfeld de aandacht!

Uw reclame springt in het oog en is direct herkenbaar en vindbaar. Kortom een zeer geschikt reclamemiddel om te werken aan uw huisstijl.

Zeildoeken en spandoeken voor uw communicatie

Zeildoeken en spandoeken zijn uitermate geschikt om tekst en beeld op te printen ter aankleding van een gebouw of ter versterking van campagnes langs de weg. Gevelreclame door middel van een spandoeken of zeildoeken is eenvoudig aan te brengen met frames. Een frame is duurzaam in gebruik en een zeildoek en spandoek is gemakkelijk te vervangen als u iets anders wil communiceren. Een zeildoek of spandoek in een frame is een prachtig alternatief voor een reclamebord, bouwbord, of projectbord. Het is uitvoerbaar met een zeildoek, Frontlit of Mesh PVC doek.

Zeildoeken en spandoeken op maat!

Zeildoeken en spandoeken zijn op maat te maken en in allerlei vormen leverbaar. Zeildoeken en spandoeken zijn prima alternatieven voor reclameborden, bouwborden en projectborden. Ook als ze verlicht moeten worden zijn het echte eye-catchers. Steeds meer ondernemers gebruiken spandoeken en zeildoeken, omdat er duidelijk functionele voordelen zijn ten opzichte van reclameborden, bouwborden en projectborden. Tegenwoordig wordt een zeildoek of spandoek steeds vaker gebruikt bij binnenreclame, buitenreclame en gevelreclame.

Wij garanderen een hoge kwaliteit!

Niet voor niets nemen onze zeildoeken en spandoeken gretig aftrek, omdat wij gemiddeld een hogere kwalititeit leveren ten opzichte van onze collega’s. Onze zeildoeken en spandoeken zijn van hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs!

Spandoeken en zeildoeken ontwerpen

Uiteraard kunnen wij ook uw ontwerp verzorgen. Wij presenteren uw reclame-uiting eerst digitaal, zodat u een goed beeld heeft van het beoogde eindresultaat. Wilt u meer informatie over frames, spandoeken en zeildoeken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

    iPhone

    EEN OF MEERDEREFRAMES, SPANDOEKEN EN/OF ZEILDOEKEN NODIG?

    We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

    Bel: +31(0)6-26724311

    We komen graag met jou in contact.