Chrome delete

Chrome delete

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Chrome delete ofwel ontchromen

auto's, bestelwagens, bussen, vrachtwagens, motoren en scooters

Chrome delete is in feite het wrappen met folie van het chrome wat aanwezig is op een auto. Een nieuwe trend is zwart optiek af fabriek, maar er zijn genoeg auto’s die dat niet hebben. Voor die auto’s kunnen we het chroom beplakken mt folie ofwel wrappen van de chromen delen aanwezig op een auto. Dit worden de volksmond chrome delete genoemd.

Car wrapping of spuiten?

Chromen delen kun je eenvoudig beplakken, echter niet alles wat chroom is kun je zomaar zonder dat het zichtbaar wordt verwijderen van de auto, het beste is om uw chromen delen op logo’s en type aanduidingen na te laten wrappen. Logo’s en type aanduidingen zijn niet zo duur en zijn beter om te spuiten, het resultaat is dan veel strakker.

Car wrapping voor particulieren

Chrome delete ofwel wrappen van de chromen delen kunnen wij ook uitvoeren voor particulieren. Wilt u uw auto een iets andere uitstraling geven, maar is overspuiten u te duur? Laat het chrome op uw auto inpakken met folie d.m.v. car wrapping. Naast een exclusieve uitstraling, beschermt de folie uiteraard ook het lak, waardoor de auto minder waarde verliest als u de auto op den duur besluit te verkopen.

Condities

Voorwaarden bij car wrapping:

  • Het voertuig dient gewassen te zijn en vrij van vet, vliegjes, teer, vogelpoep e.d. Extra schoonmaakwerkzaamheden worden gefactureerd. In overleg kunnen wij de auto voor u (laten) reinigen.
  • Het voertuig mag niet voorzien zijn van wax, siliconen of andere middelen om de lak te beschermen, deze middelen kunnen tijdens het vetvrij maken achterblijven en voor problemen zorgen na verloop van tijd, de wrap kan op punten dan losraken!
  • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij maken uitsluitend gebruik van onze eigen hoogwaardige materialen.
  • Auto’s en bedrijfswagens met lakschade en na schade herstelde auto’s beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.
  • Auto’s en bedrijfswagens ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever beplakt.
  • Auto’s en bedrijfswagens die in het verleden beletterd zijn geweest, beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.

Mogelijkheden

Wij werken uitsluitend met de beste producten en technieken die er op de markt zijn. Om deze reden werken wij uitsluitend met de merken 3M en Avery. Beide merken hebben een breed scala aan folies in verschillende kleuren.

OFFERTE AANVRAGEN

SIGNING

Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

iPhone

EEN CARWRAP LATEN UITVOEREN?

We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

Bel: +31(0)6-26724311

We komen graag met jou in contact.