Carwrap onderhoud

Carwrap onderhoud

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Carwrap onderhoud

Carwrap onderhoud is wel degelijk nodig om jarenlang plezier te hebben van uw product. Door middel van speciaal ontwikkelde cleaners is de onderhoud van uw carwrap goed bij te houden. Als resultaat hiervan heeft een hogere restwaarde na de demontage van de carwrap. Bij een carwrap is het onderhoud wel van groot belang om het vinyl goed te onderhouden, zo heeft u er jaren lang plezier van. Was uw voertuig de eerste weken na de montage van de carwrap absoluut niet! Zeker niet in een wasstraat.
Het vinyl heeft 48 uur nodig om tot zijn optimale hechting te komen. Hoge druk of carwash kunnen het vinyl beschadigen. Het vinyl kan behandeld worden met een speciaal ontwikkeld poetsmiddel of wax voor de carwrap.

Was uw voertuig minimaal één keer per maand, bij voorkeur met de hand.

Gebruik hier voor reinigingsmiddelen die:
Geen alcohol of vrij zijn van sterke oplosmiddelen.
Lage zuurgraad (een pH waarde tussen de 3 en 11).
Geen schurende werking hebben.

Handwas of wasstraat

LET OP: folie fabrikanten geven geen garantie op het wassen door de wasstraat!

De ervaring leert echter dat dit wel kan, aangepast programma wat met zo koud mogelijk water werkt, de wasstraat moet voorzien zijn van moderne zachte borstels en regelmatig vervangen worden. Ga niet naar de eerste de beste plaatselijke kleine wasstraat! Echter geldt bij het wassen door de wasstraat dat folie los kan raken! Was de wrap bij voorkeur met de hand!

Daarnaast is het aanbevolen om je auto goed te onderhouden net als bij een auto zonder lak. Houd er ook rekening mee dat je de eerste 2 weken nadat de wrap is aangebracht niet de auto moet wassen of poetsen, de folie is dan namelijk nog niet volledig gehecht.

Hogedrukreiniger

LET OP: folie fabrikanten geven geen garantie op het wassen met een hogedrukreiniger, doe dit ook absoluut niet in een wasbox!

Nooit wassen met hogedruk, de folie kan dan losraken! Was de wrap bij voorkeur met de hand!

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN CARWRAP LATEN UITVOEREN?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.