Bouwhekspandoeken

Bouwhekspandoeken

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Bouwhekspandoeken

Bouwhekspandoek in aluminium frame

Een bouwhekspandoek in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw bouwhekspandoek kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een bouwhekspandoek met tekst of een full color foto op het doek laten printen behoort tot de mogelijkheden.

Bouwhekspandoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw bouwhekspandoeken uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw bouwhekspandoek op maat

Uw bouwhekspandoek is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het bouwhekspandoekformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het bouwhekspandoek kan met spanelastieken in het aluminium frame worden gehangen of aan een bouwhek bevestigd worden. Het is mogelijk om uw bouwhekspandoek door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar maken en het bouwhekspandoek wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN SPANDOEKEN NODIG?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.