Beletteringen

Beletteringen

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Beletteringen

Herkenbaarheid op straat d.m.v. beletteringen wordt door veel bedrijven als een van de meest belangrijke onderdelen gezien binnen Corporate Identity ManagementCorporate Branding kan met relatief lage kosten door gebruik te maken van belettering in uw werkgebied en omgeving.

Beletteringen met plakletters en folie

Het woord plakletters klinkt goedkoop en van mindere kwaliteit, maar wij werken met name met hoge kwaliteitsfolie van Avery Dennison en 3M welke  duurzaam zijn op uw reclameobjecten zoals auto’s, bedrijfswagens, bussen, maar ook gevelrecame en op bijvoorbeeld reclameborden. Op het gebied van beletteringen is heel veel mogelijk:

 • Gesneden kleurenfolies
 • Speciale kleuren zoals metallic en reflecterende folie
 • Full color folie
 • Wall wrapping
 • Carwrapping
 • Fleetwrapping
 • Wagenpark beletteringen
 • Ook ramen blinderen en tinten kan met raamfolie, glasfolie of spiegelfolie

Gevelbelettering

Gevelbelettering is een ideale manier van reclame maken. Een gevel met gevelreclame is een zeer doeltreffend communicatiemiddel. Het geeft uw bedrijf meteen een professionele uitstraling en het valt op.

Autobelettering

Autobelettering wordt steeds interessanter gevonden door bedrijven. Niet alleen voor bedrijven om reclame maken, maar ook om advertentieruimte te verkopen. Bedrijven en partners kunnen een enorm groot afzetgebied bereiken, omdat auto’s de meeste tijd op de weg doorbrengen. In het verkeer en geparkeerd naast de weg bereikt u in een korte tijd een groot publiek.

Bedrijfswagenbelettering, busbelettering

Bedrijfwagenbelettering of ook wel busbelettering genoemd wordt steeds interessanter gevonden door bedrijven. Niet alleen voor de kleine tot grote bestelbussen van bedrijven om reclame maken, maar ook voor busmaatschappijen om advertentieruimte te verkopen. Bedrijven en partners kunnen een enorm groot afzetgebied bereiken, omdat bestelwagens en bussen de meeste tijd op de weg doorbrengen. In het verkeer bereikt u in een korte tijd een groot publiek.

Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbelettering wordt steeds interessanter gevonden door bedrijven. Niet alleen voor transportbedrijven om reclame maken, maar ook om advertentieruimte te verkopen. Transportbedrijven en partners kunnen een enorm groot afzetgebied bereiken, omdat vrachtwagens de meeste tijd op de weg doorbrengen. In het verkeer bereikt u in een korte tijd een groot publiek.

Condities

Wat moet u weten voordat wij beletteren?

 • De ondergrond dient gewassen te zijn en vrij van vet, vliegjes, teer, vogelpoep e.d. Extra schoonmaakwerkzaamheden worden gefactureerd. In overleg kunnen wij de te beplakken ondergrond voor u reinigen.
 • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij maken uitsluitend gebruik van onze eigen hoogwaardige materialen.
 • Ondergronden met lakschade en na schade hersteld beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.
 • Ondergrond ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever beplakt.
 • Ondergrond die in het verleden beletterd is geweest, beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.

Mogelijkheden

Wij werken uitsluitend met de beste producten en technieken die er op de markt zijn. Om deze redenen werken wij uitsluitend met de merken 3M en Avery. Beide merken hebben een breed scala aan folies in verschillende kleuren.

OFFERTE AANVRAGEN

  SIGNING

  Een greep uit onze gerealiseerde opdrachten.

  iPhone

  EEN BELETTERING PROJECT?

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.