Auto beletteringen

Auto beletteringen

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Auto beletteringen

Herkenbaarheid op straat d.m.v. auto beletteringen wordt door veel bedrijven als een van de meest belangrijke onderdelen gezien binnen Corporate Identity ManagementCorporate Branding kan met relatief lage kosten door gebruik te maken van auto beletteringen in uw werkgebied en omgeving.

Autobeletteringen met plakletters, folie tot complete carwraps

Het woord plakletters klinkt wellicht goedkoop en van mindere kwaliteit, maar wij werken met name met hoge kwaliteitsfolie van Avery Dennison en 3M welke  duurzaam zijn op uw reclameobjecten zoals auto’s, bedrijfswagens, bussen, maar ook gevelrecame en op bijvoorbeeld reclameborden. Op het gebied van beletteringen is heel veel mogelijk:

 • Gesneden kleurenfolies
 • Speciale kleuren zoals metallic en reflecterende folie
 • Full color folie
 • Wall wrapping
 • Carwrapping
 • Fleetwrapping
 • Wagenpark beletteringen
 • Ook ramen blinderen en tinten kan met raamfolie, glasfolie of spiegelfolie

Bus beletteringen

Bus beletteringen het is een ideale manier van reclame maken. Een bus met beletteringen resulteert in bus reclame is een zeer doeltreffend communicatiemiddel. Het geeft uw bedrijf meteen een professionele uitstraling. Of het nu gaat om een kleine of grote bus, een bestelauto, bestelwagen, bestelbus, bakwagen, stadsbus, noem ze maar op welke bussen er bestaan, voor elk object kunnen wij uw reclame op gepaste wijze toepassen door middel van bus belettering.

Bedrijfswagenbelettering, busbelettering

Bedrijfwagenbelettering of ook wel busbelettering genoemd wordt steeds interessanter gevonden door bedrijven. Niet alleen voor de kleine tot grote bestelbussen van bedrijven om reclame maken, maar ook voor busmaatschappijen om advertentieruimte te verkopen. Bedrijven en partners kunnen een enorm groot afzetgebied bereiken, omdat bestelwagens en bussen de meeste tijd op de weg doorbrengen. In het verkeer bereikt u in een korte tijd een groot publiek.

Vrachtwagen belettering

Vrachtwagen belettering wordt steeds interessanter gevonden door bedrijven. Niet alleen voor bedrijven met eigen vrachtwagens om hun eigen reclame te maken, maar ook om advertentieruimte te verkopen. Bedrijven en partners kunnen een enorm groot afzetgebied bereiken, omdat vrachtwagens de meeste tijd op de weg doorbrengen. In het verkeer en geparkeerd naast de weg bereikt u in een korte tijd een groot publiek.

Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbelettering wordt steeds interessanter gevonden door bedrijven. Niet alleen voor transportbedrijven om reclame maken, maar ook om advertentieruimte te verkopen. Transportbedrijven en partners kunnen een enorm groot afzetgebied bereiken, omdat vrachtwagens de meeste tijd op de weg doorbrengen. In het verkeer bereikt u in een korte tijd een groot publiek.

Condities

Wat moet u weten voordat wij beletteren?

 • De ondergrond dient gewassen te zijn en vrij van vet, vliegjes, teer, vogelpoep e.d. Extra schoonmaakwerkzaamheden worden gefactureerd. In overleg kunnen wij de te beplakken ondergrond voor u reinigen.
 • Aangeleverd materiaal wordt niet geplakt. Wij maken uitsluitend gebruik van onze eigen hoogwaardige materialen.
 • Ondergronden met lakschade en na schade hersteld beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.
 • Ondergrond ouder dan 3 jaar worden uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever beplakt.
 • Ondergrond die in het verleden beletterd is geweest, beplakken wij uitsluitend op eigen risico van de opdrachtgever.

Mogelijkheden

Wij werken uitsluitend met de beste producten en technieken die er op de markt zijn. Om deze redenen werken wij uitsluitend met de merken 3M en Avery. Beide merken hebben een breed scala aan folies in verschillende kleuren.

OFFERTE AANVRAGEN

iPhone

AUTO BELETTERING LATEN MAKEN?

We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

Bel: +31(0)6-26724311

We komen graag met jou in contact.