Reclamezuilen | zuilen

Reclamezuilen voor buiten worden vaak als buitenreclame gebruikt. Een moderne reclame-uiting dat uw naam, logo of boodschap communiceert zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw bedrijfspand. Een reclamezuil, ook wel pylon of staander genoemd, is uw visitekaartje aan de weg. Een stijlvolle reclamezuil die uw aanwezigheid benadrukt.

Een reclamezuil als visitekaartje aan de weg

Een mooi ontworpen reclamezuil is bescheiden, maar ook opvallend. Een reclamezuil is een prima communicatiemiddel voor bedrijven om het bedrijf vanaf de weg kenbaar te maken. Belangrijk is dat de reclamezuil past bij uw huisstijl en het bedrijfspand. Op een mooi ontworpen reclamezuil staat uw bedrijfslogo en de nodige informatie vermeld, zodat bezoekers in één oogopslag zien met welk bedrijf zij te maken hebben.

Vele vormen en maten

Uiteraard zijn reclamezuilen in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Uw reclamezuil kan ook op maat gemaakt worden. Grote maten, een rvs-uitvoering of een afwijkende vorm is geen enkel probleem. Ook behoort een verlichte reclamezuil tot de mogelijkheden. Zo valt uw bedrijf ook ’s avonds buiten openingstijden op. Wilt u meer weten over de (verlichte) reclamezuilen? Wij praten u vrijblijvend bij over de mogelijkheden.

{rokbox album=|myalbum|}images/portfolio/zuilen/*{/rokbox}