Raambelettering en raamfolie

Raambelettering en raamfolie zijn de meest gebruikelijke vormen op het gebied van gevelreclame. Met raambelettering en raamfolie trekt u meteen de aandacht en veroorzaakt u meteen dat herkenbare gevoel bij de klant.

Raambelettering en raamfolie in de huisstijl

Raambelettering is meer dan wat plakletters aanbrengen op uw raam. Veel bedrijven kiezen ervoor om de ramen te voorzien van een complete huisstijl door raamfolie aan te laten brengen in de kleuren van het bedrijf. Raamfolie wordt zowel binnen als buiten toegepast. Uw raam voorzien van raamfolie in uw bedrijfskleuren is herkenbaar, maar tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden met betrekking tot de herkenbaarheid en functionaliteit van raambelettering en raamfolie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om inkijkwerende raamfolie aan te brengen.

Raambelettering en raamfolie toepassingen

U las hierboven al dat raambelettering en raamfolie vele creatieve toepassingen kennen. Ook op het gebied van kleur en uitstraling zijn er vele toepassingsmogelijkheden. Raambelettering en raamfolie kan gesneden worden uit full color folie, chique goud, aluminium of in de kleuren van uw huisstijl. Uw logo en reclame kunnen gesneden worden uit diverse folies variërend in kwaliteit, soort en kleur. Bijvoorbeeld Etched folie is zeer functioneel toepasbaar voor interne vergaderruimtes. De folie heeft een inkijkwerend effect, maar lichtinval blijft grotendeels behouden.

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van raamfolie en raambelettering? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling. Met behulp van een digitale visuele presentatie kunnen wij u een idee geven van het eindresultaat. Reeds gerealiseerde projecten zijn hieronder te bekijken.

{gallery}portfolio/raambeletteringen{/gallery}