Buitenreclame | Outdoor Media

Met buitenreclame en outdoor media kunt u uw marketing- en communicatie uitingen verder uitbreiden. Buitenreclame en outdoor media zijn een prima manier om aan uw corporate identity te werken.

Buitenreclame

Voor buitenreclame kunnen wij u vele mogelijkheden aanbieden, zodat u nog meer opvalt voor uw doelgroep. Wij zorgen dat u zichtbaar bent met reclame op voertuigen als auto’s en vrachtwagens, spandoeken in frames, gevelreclame, reclameborden, magneetplaten, projectborden, digitale schermen in winkels en restaurants, steigerdoeken en zeildoeken, sponsorborden, bedrijfskleding, stickers, driehoeksborden, stoepborden, raambelettering, lichtreclame, reclamezuilen, plakzuilen en bewegwijzering.

(Digital) Outdoor Media

Outdoor media zijn reclame objecten op straat die u kunt huren. Wij maken bijvoorbeeld beletteringen voor reclameborden langs sportvelden of A0-posters voor A0-reclame displays om lantaarnpalen. Ook maken wij digitale advertenties en presentaties voor grote beeldschermen in de binnenstad en beletteren wij stadsbussen.