Visitekaartje ontwerpen

Visitekaartje ontwerpen

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Visitekaartjes ontwerpen

Visitekaartjes ontwerpen heeft u als ondernemer ongetwijfeld ooit zelf gedaan of laten doen. Visitekaartjes ontwerpen wij met aandacht voor uw corporate identity op maat met aandacht voor kwaliteit.

Visitekaartjes ontwerpen tegen betaalbare kwaliteit!

Als ondernemer heeft u regelmatig visitekaartjes nodig. Een visitekaartje is voor klanten na een hand het tweede fysieke contact met uw organisatie. Een visitekaartje ontwerpen en een website maken binnen uw corporate identity zijn de eerste belangrijke communicatie uitingen naar klanten toe. Ontwerpmateriaal en drukkwaliteit zijn een drietal zaken die uw eerste indruk bepalen bij de (potentiële) klant.

Het ontwerp van uw visitekaartje maken

Als wij het eerste idee van uw visitekaartje ontwerpen dan houden wij uiteraard rekening met uw corporate identity, de huisstijl van uw bedrijf. Een visitekaartje ontwerpen wij meestal volgens een bepaalde standaard: uw logopay-off  en contactgegevens. Deze zaken plaatsen wij duidelijk zichtbaar in beeld. Uiteraard zijn meerdere wensen toepasbaar, maar ook in het geval van een visitekaartje ontwerpen geldt: Less = more!

Goed materiaal met uitstekende drukkwaliteit!

Een visitekaartje ontwerpen is voor ons meer dan alleen een idee uitwerken. Wij laten uw visitekaartje maken bij drukkers met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Reclame maken met low budget lokkers als “Gratis visitekaartjes ontwerpen” en “500 premium visitekaartjes ontwerpen voor €5,-“ doen wij niet. Uw corporate identity is ook de kwaliteit waarmee u het vertrouwen van nieuwe klanten wil winnen. Ofwel denkt u goed na over uw uitstraling welke onderdeel is van uw bedrijfsimago, een slechte kwaliteit kaartje wat er zelf in elkaar gezet uitziet zal eerder potentiele klanten afstoten dan aantrekken. Een mooi degelijk kaartje wordt langer bewaard ten opzichte van andere kaartjes.

NIEUW VISITEKAARTJE LATEN MAKEN?

Bent u op zoek naar een nieuw visitekaartje ontwerp?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of per mail via info@rkdesigns.nl of per telefoon +31(0)626724311

OFFERTE AANVRAGEN

    iPhone

    EEN VISITEKAARTJE LATEN ONTWERPEN

    We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

    Bel: +31(0)6-26724311

    We komen graag met jou in contact.