Bestelwagen reclame belettering

Bestelwagen reclame belettering

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Bestelwagen reclame belettering ontwerpen

Bestelwagen belettering is een ideale manier van reclame maken. Een bus met bestelwagen reclame is een zeer doeltreffend communicatiemiddel. Het geeft uw bedrijf meteen een professionele uitstraling.

Herkenbaar op weg, dat wil toch iedereen?! Op die manier weten niet alleen bestaande, maar ook nieuwe klanten waarvoor ze bij u terecht kunnen. Of uw bedrijfswagenpark nou klein of groot is, uw bestelbus is het visitekaartje van uw bedrijf! Daarom zijn wij u  graag van dienst met snelle, vakkundige belettering. Op de door u gewenste locatie!

Bestelwagen belettering ontwerpen, snijden en aanbrengen

Als wij uw bestelwagen belettering ontwerpen, krijgt u eerst een ontwerp onder ogen alvorens wij uw bestelbus gaan bestickeren. Bij akkoord zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat de bestelwagen belettering gesneden en aangebracht worden.

Bestelwagen belettering

Herkenbaarheid op straat d.m.v. bestelwagen beletteringen wordt door veel bedrijven als een van de meest belangrijke onderdelen gezien binnen Corporate Identity ManagementCorporate Branding kan met relatief lage kosten door gebruik te maken van bestelwagen belettering in uw werkgebied en omgeving.

NIEUWE BESTELWAGEN BELETTERINGEN LATEN MAKEN?

Bent u op zoek naar een nieuw bestelwagen belettering ontwerp?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of per mail via info@rkdesigns.nl of per telefoon +31(0)626724311

OFFERTE AANVRAGEN

iPhone

BESTELWAGEN BELETTERING LATEN ONTWERPEN

We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

Bel: +31(0)6-26724311

We komen graag met jou in contact.