DESIGN, ADVERTISING, WEB, PRINT, SIGNING, BRANDING, CARWRAPPING, GLASSTINTING, WHEELS, LOWERING and more.

Welkom op de website van RKDesigns, wij richten ons met name op reclame en alles wat er mee te maken heeft, van ontwerp tot en met realisatie van een diversiteit aan projecten. Ontwerp, van een logo tot en met complete huistijl ontwerpen. Conceptontwikkeling behoort eveneens tot de mogelijkheden, immers uw naam of merk dient zich te onderscheiden van de concurrentie, branding, merkidentieit en visuele communicatie zijn onderdeel van reclame.

Advertising, ofwel adverteren/reclame maken kan op diverse wijzen, web, print, signing zijn onderdelen om in te zetten. Websites maken we in HTML, Joomla, WordPress, Magento e.d. ook webshops en maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Printwerk van klein tot grootformaat en divers drukwerk verzorgen we graag voor klanten. Signing, is een term die alles omvattend is voor binnen- en buiten reclame, maar ook reclameborden, autobeletteringen tot zelfs gehele carwraps vallen onder signing. Om een opvallend beletterde auto extra op te laten vallen of een voertuig wat deels gewrapt is of een full carwrap ondergaan heeft kan extra opvallen door verlaging en opvallende velgen toe te passen. Vergeet gevels en gehele panden niet, een passende uitstraling versterkt uw identiteit! Dit geldt eveneens voor het wagenpark.

De webshop www.reclameprodukten.nl toont een assortiment standaard reclameproducten waar u uw reclame uitingen middels kunt toepassen. De webshop www.wheelkingz.nl is gericht op velgen.

Onderscheiden, dat is de kunst!

RKDesigns is met name werkzaam voor opdrachtgevers uit Nederland, Belgie en UK. Bekijk de website en laat u zich informeren, vraagt u gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.