Advies

Advies

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Reclame en PR

Advies

Ik wil reclame maken, maar hoe kan ik dat het beste aanpakken? Een voor u herkenbare vraag waar wij samen met u een antwoord op vinden. Wij adviseren u de beste reclamemogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van reclamemedia en internet. Er is veel mogelijk met mediareclame en internet.

Specialisatie

Hoe kan ik het beste opvallen? Wij geven u graag reclame en PRadvies. Met onze gespecialiseerde kennis op het gebied van grafischevormgevingreclame en media adviseert RKDesigns u de juiste middelen om op te vallen. Welke reclamemiddelen ingezet kunnen worden is mede afhankelijk van uw bestedingsruimte. Het eerste contact geldt als een vrijblijvend advies. Voor het vervolgtraject kunt u een zeer scherpe offerte verwachten!

Adviestraject

In het adviestraject presenteren wij u graag de mogelijkheden via een presentatie of rapport. Wij presenteren op uw verzoek de mogelijkheden naar aanleiding van uw hulpvraag voor uw communicatieuitingen. In een overzicht presenteren wij u de mogelijkheden met de daarbij gemoeide kosten.

Meer informatie over ‘CreativeInteractiveSigningDrukwerk en Marketing‘ vindt u op onze website. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen maken? Neem dan contact met ons op: info@rkdesigns.nl of bel 06-26724311.

OFFERTE AANVRAGEN

    iPhone

    WILT U RECLAME ADVIES?

    We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

    Bel: +31(0)6-26724311

    We komen graag met jou in contact.