Branding en site design

Branding en site design

Weegbree 92
5684 JH Best

+31(0)6-26724311
Tijdens openingstijden

info@rkdesigns.nl
24/7 per mail bereikbaar

Branding en site design

Branding en site design is een belangrijp onderdeel in uw corporate branding. Tegenwoordig is uw online aanwezigheid niet meer voldoende om als bedrijf goed te functioneren. Online bereikbaar en vindbaar zijn is uw doel, maar ook mensen bij uw organisatie betrekken is een belangrijk doel op het gebied van klantenbinding. Uw corporate identity moet in de basis duidelijk zijn voor uw bezoekers. Dat bereikt u met branding en site design.

Branding en site design: uw online visitekaartje

Uw drukwerk en printmedia is niet meer uw belangrijkste uiting op tafel. Sinds 15 jaar is dat het internet. Branding en site design is voor onze klanten een basis als uitgangspunt, want het behouden en aantrekken van (nieuwe) klanten staat of valt bij de uitstraling, technische opbouw, informatie(structuur), vindbaarheid en bereikbaardheid van uw website; uw online visitekaartje dat fungeert als informatieportaal.

 • Branding en site design is uw huisstijl doorvoeren op een nieuwe website.
 • Branding en site design is gebruikersgemak; meerdere toepassingsmogelijkheden van website applicaties voor klant en ondernemer.
 • Branding en site design is snelle laadtijd en goede bereikbaardheid en vindbaarheid producten en informatie op uw website.
 • Branding en site design is website optimalisatie voor zoekmachines als GoogleSearch Engine Optimalisation (SEO) gebeurt op technisch vlak en op het gebied van teksten. Door commerciëleinformatieve webteksten te voorzien van zoekwoordenlinks en backlinks kan een website al hoger in google scoren. De juiste keuze voor domeinnamen speelt ook een belangrijke rol.

Onze werkwijze in Branding en site design

Bovengenoemde punten zijn voor u en ons hét uitgangspunt om uw website te optimaliseren op het gebied van branding en site design. Bij het bouwen van uw website gaan wij zorgvuldig te werk. Wij ontwerpen uw website rekening houdend met uw corporate identity dat inspeelt op gevoel en beleving. Technisch streven wij ernaar uw website en webteksten te optimaliseren, zodat hoger in google scoren in de basis gegarandeerd is. Daarnaast doen wij een functionele analyse en browser compatibility testing met als doel de laadtijd, snelheid en bereikbaarheid te testen. Het technisch en tekstueel uitbouwen van de site om traffic te genereren is daarbij niet inbegrepen.

NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN?

Bent u op zoek naar een nieuwe CMS website op basis van WordPress, Joomla, Magento of een ander CMS systeem.

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of per mail via info@rkdesigns.nl of per telefoon +31(0)626724311

OFFERTE AANVRAGEN

  iPhone

  BRANDING EN SITE DESIGN

  We hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring

  Bel: +31(0)6-26724311

  We komen graag met jou in contact.