Bouwhekbanners

Een bouwhekbanner is een ideale manier om uw boodschap of reclame-uiting kenbaar te maken. Een bouwhekbanner als buitenreclame? Wilt u promotie maken met een bouwhekbanner op uw evenement of beurspresentatie? Bouwhekbanners zijn eenvoudig toe te passen op het gebied van communicatie en corporate branding.

Bouwhekbanners in aluminium frame

Een bouwhekbanner in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw bouwhekbanner kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een bouwhekbanner met tekst of een full color foto op het doek laten printen behoort tot de mogelijkheden.

Bouwhekbanners worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw bouwhekbanners uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw bouwhekbanner op maat

Uw bouwhekbanner is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het bouwhekbannerformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het bouwhekbanner kan met spanelastieken in het aluminium frame worden gehangen of aan een bouwhek bevestigd worden. Het is mogelijk om uw bouwhekbanner door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar maken en het bouwhekbanner wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.