Bewegwijzering

Bewegwijzering is onmisbaar in uw bedrijfspand of op een straat. Bewegwijzering zorgt voor een duidelijke structuur en rust binnen uw bedrijf. Het wijst klanten en bezoekers direct de weg zonder dat zij op plekken komen die niet gewenst zijn. Bovendien zorgt bewegwijzering voor een efficiente, maar functionele bezoekersstroom en werkomgeving.

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering voor binnen kan door middel van borden, maar ook raamfolie kan binnen een gebouw haar werk doen. Uiteraard zijn borden, informatiepanelen, liftborden, overzichtsborden bij de receptie en kamernummerborden ook effectief. Informeer bij RKDesigns over de verschillende soorten borden die voor uw bedrijf precies op maat gemaakt kunnen worden.

{gallery}portfolio/binnenbewegwijzering{/gallery}

Bewegwijzering buiten

Bewegwijzering voor buiten wijst bezoekers en klanten de weg. Waar moeten leveranciers zich melden? Waar mag er geparkeerd worden door bezoekers? Als u uw klanten en bezoekers wegwijs wil maken is bewegwijzering voor buiten onmisbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om verkeersborden te laten maken die deel uit maken van uw logistieke organisatie in uw omgeving.

{rokbox album=|myalbum|}images/portfolio/binnenbewegwijzering/*{/rokbox}

Bewegwijzering en naamsbekendheid

Bewegwijzering voor buiten heeft naast het functionele aspect ook effect op de naamsbekendheid. U bent goed zichtbaar en het is een mooie aanvulling op uw gevelreclame. Uiteraard is bewegwijzering ook bijzonder geschikt voor de kleine ondernemer. Wij maken bewegwijzeringsborden voor bedrijven, restaurants, hotels, winkels, congrescentra, overheidsgebouwen en instellingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot bewegwijzering? Neemt gerust contact op, want wij wijzen u graag de weg!

{gallery}portfolio/bewegwijzering{/gallery}