PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Wilt u reclame maken met autoreclame op uw voertuigen, gevels en ramen? Laat uw belettering ontwerpen! Een belettering ontwerpen wij uiteraard in uw huisstijl. Zo bent u ook buiten op straat zichtbaar. Uw belettering ontwerpen wij op een zodanige manier dat u goed zichtbaar bent op straat. Herkenning is erkenning.

Belettering ontwerpen, snijden en aanbrengen

Als wij uw belettering ontwerpen, krijgt u eerst een ontwerp onder ogen alvorens wij uw reclameobjecten gaan bestickeren. Bij akkoord zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat de belettering gesneden en aangebracht worden.

Autobelettering en autoreclame

Nadat uw belettering aangebracht is, heeft u een nieuw in het oog springend reclameobject: autoreclame. Autoreclame valt direct op als u onderweg bent. Uw trekt de aandacht in uw omgeving met autoreclame in uw huisstijl.  Wij kunnen uw beletteringen ook ontwerpen voor voertuigen als auto's, bedrijfsauto's, bedrijfswagens, busjes, trucks, vrachtauto's en vrachtwagens.

Belettering ontwerpen voor reclameobjecten

Voor al uw indoor of outdoor reclame kunnen wij belettering ontwerpen. Hier een greep uit ons assortiment: autobelettering zoals car wrapping en autowrapping, reclameborden, magneetplaten, bedrijfskleding, stickers, raambelettering, gevelreclame, lichtreclame, zuilen en bewegwijzering.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-