PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Met buitenreclame en outdoor media kunt u uw marketing- en communicatie uitingen verder uitbreiden. Buitenreclame en outdoor media zijn een prima manier om aan uw corporate identity te werken.

Buitenreclame

Voor buitenreclame kunnen wij u vele mogelijkheden aanbieden, zodat u nog meer opvalt voor uw doelgroep. Wij zorgen dat u zichtbaar bent met reclame op voertuigen als auto's en vrachtwagens, spandoeken in frames, gevelreclame, reclameborden, magneetplaten, projectborden, digitale schermen in winkels en restaurants, steigerdoeken en zeildoeken, sponsorborden, bedrijfskleding, stickers, driehoeksborden, stoepborden, raambelettering, lichtreclame, reclamezuilen, plakzuilen en bewegwijzering.

(Digital) Outdoor Media

Outdoor media zijn reclame objecten op straat die u kunt huren. Wij maken bijvoorbeeld beletteringen voor reclameborden langs sportvelden of A0-posters voor A0-reclame displays om lantaarnpalen. Ook maken wij digitale advertenties en presentaties voor grote beeldschermen in de binnenstad en beletteren wij stadsbussen.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-