PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Een flyer ontwerpen is iets anders dan het ontwerpen van een folder of brochure. De functie van een flyer is met de komst van internet veel effectiever geworden op het gebied van reclame maken. Een flyer ontwerpen en verspreiden is altijd al een zeer kostenefficiënt reclamemiddel geweest. Tegenwoordig wordt een flyer minder snel weggegooid, omdat potentiële klanten nieuwsgierig zijn naar de website met aantrekkelijke aanbiedingen.

Met flyers gericht reclame maken tegen lage kosten

Met flyers kunt u gericht reclame maken, want flyers verspreidt u alleen onder uw doelgroep. Flyers ontwerpen wij regelmatig voor een aankondiging van evenementen zoals een expositie, feest, tentoonstelling of concert. De flyer is een efficiënt alternatief om uw klanten kennis te laten maken met uw producten, werkzaamheden en diensten. Een flyer laten ontwerpen kan tegen lage kosten, omdat u flyers voordelig kunt laten drukken in hoge oplages. Op een beurs of evenement kan u doelgericht uw flyers verspreiden onder potentiële klanten.

Een flyer ontwerpen en maken

Een flyer ontwerpen wij op uw verzoek en n.a.v. uw wensen. Voordat wij uw flyer ontwerpen, maken en laten drukken hebben wij wat zaken nodig:

 • Aanlevering van opmaakinstructie
 • Aanlevering tekstontwerp per email
 • Aanlevering van hoge resolutie foto's (300 dpi)
 • Verder horen wij graag uw wensen m.b.t. de kleurstelling, lettertype, fotoposities, plaatsing van het logo, etc.
 • Overige wensen...

Wij maken een duidelijke en herkenbare flyer met een concrete boodschap.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-