PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Wilt u een advertentie laten ontwerpen? Een opvallende advertentie ontwerpen wij in een relatief korte tijd. Wij maken een advertentie ontwerp met heldere reclameteksten. Uw advertentie valt op en scoort. Een advertentie ontwerpen wij uiteraard in de huisstijl en corporate identity van uw organisatie.

Een advertentie ontwerpen en plaatsen in diverse media

Advertenties ontwerpen voor print media

Een advertentie ontwerpen wij in diverse formaten. De advertentiemarkt in print media werkt met standaardformaten, maar de formaten van advertenties kunnen ook afwijken. Daarom is het altijd goed om bovengenoemde zaken op te vragen, voordat wij uw advertentie ontwerpen.

Online advertenties ontwerpen

Online advertenties ontwerpen is een groeiende markt. De vraag groeit en de online advertentiemarkt neemt in populariteit toe. Veel bedrijven gebruiken de mogelijkheid om met een animated ad te adverteren. Dit valt meer op en trekt de aandacht van bezoekers. Wij kunnen bewegende advertenties ontwerpen, maar ook banners die niet bewegen.

Een advertentie is snel gemaakt

Een advertentie ontwerpen wij op uw verzoek. Wilt u via een campagne adverteren of heeft u een last minute aanbieding? Een advertentie ontwerpen wij indien mogelijk ook met spoed.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-