PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Welkom op de website van RKDesigns, wij richten ons met name op reclame en alles wat er mee te maken heeft, van ontwerp tot en met realisatie van een diversiteit aan projecten. Ontwerp, van een logo tot en met complete huistijl ontwerpen. Conceptontwikkeling behoort eveneens tot de mogelijkheden, immers uw naam of merk dient zich te onderscheiden van de concurrentie, branding, merkidentieit en visuele communicatie zijn onderdeel van reclame.

Advertising, ofwel adverteren/reclame maken kan op diverse wijzen, web, print, signing zijn onderdelen om in te zetten. Websites maken we in HTML, Joomla, Wordpress, Magento e.d. ook webshops en maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Printwerk van klein tot grootformaat en divers drukwerk verzorgen we graag voor klanten. Signing, is een term die alles omvattend is voor binnen- en buiten reclame, maar ook reclameborden, autobeletteringen tot zelfs gehele carwraps vallen onder signing. Om een opvallend beletterde auto extra op te laten vallen of een voertuig wat deels gewrapt is of een full carwrap ondergaan heeft kan extra opvallen door verlaging en opvallende velgen toe te passen. Vergeet gevels en gehele panden niet, een passende uitstraling versterkt uw identiteit! Dit geldt eveneens voor het wagenpark.

De webshop www.reclameprodukten.nl toont een assortiment standaard reclameproducten waar u uw reclame uitingen middels kunt toepassen. De webshop www.wheelkingz.nl is gericht op velgen.

Onderscheiden, dat is de kunst!

RKDesigns is met name werkzaam voor opdrachtgevers uit Nederland, Belgie en UK. Bekijk de website en laat u zich informeren, vraagt u gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

404: De pagina waar u naar zocht is helaas niet gevonden

Sorry, but the content you requested could not be found

www.rkdesigns.nl

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-