PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Ik wil reclame maken, maar hoe kan ik dat het beste aanpakken? Een voor u herkenbare vraag waar wij samen met u een antwoord op vinden. Wij adviseren u de beste reclamemogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van reclame, media en internet. Er is veel mogelijk met media, reclame en internet.

Specialisatie

Hoe kan ik het beste opvallen? Wij geven u graag reclame en PRadvies. Met onze gespecialiseerde kennis op het gebied van grafischevormgeving, reclame en media adviseert RKDesigns u de juiste middelen om op te vallen. Welke reclamemiddelen ingezet kunnen worden is mede afhankelijk van uw bestedingsruimte. Het eerste contact geldt als een vrijblijvend advies. Voor het vervolgtraject kunt u een zeer scherpe offerte verwachten!

Adviestraject

In het adviestraject presenteren wij u graag de mogelijkheden via een presentatie of rapport. Wij presenteren op uw verzoek de mogelijkheden naar aanleiding van uw hulpvraag voor uw communicatie-uitingen. In een overzicht presenteren wij u de mogelijkheden met de daarbij gemoeide kosten.

Meer informatie over 'Creative, Interactive, Signing, Drukwerk en Marketing' vindt u op onze website. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen maken? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-26724311.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-