PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Lichtreclame voor binnen en buiten is opvallend. Zowel 's avonds als overdag springt u in het oog met lichtreclame. Lichtbakken, neonreclame en LED-reclame in uw eigen huisstijl is een mooi dynamische toevoeging aan uw signing binnen uw bedrijfsvoering. Lichtreclame wordt door vrijwel elke ondernemer van klein tot groot toegepast.

Lichtbakken, neonreclame en LED-reclame

Overdag, maar ook in het donker zijn lichtbakken echte eyecatchers! Lichtreclame is daarom één van de meest gebruikte toepassingen op het gebied van gevelreclame, buitenreclame en gevelbelettering. Onmisbaar zijn ook de lichtbakken in het interieur van horecagelegenheden. Lichtbakken brengen sfeer en geven bijvoorbeeld het menu weer.

Lichtbakken, neonreclame en LED-reclame op maat

Lichtbakken zijn eenvoudig aan te brengen en te installeren. Lichtbakken zijn er in standaardmaten, maar vrijwel alle maten zijn leverbaar. Lichtbakken kunnen naast de standaardmaten ook geheel naar uw wensen vervaardigd worden, voordat uw lichtbak voorzien wordt van de gewenste reclame-uiting. Toepasbaar zijn ze aan gevels, lantaarnpalen, op of als zuilen, op daken en zelfs in uw interieur.

Uw lichtreclame is ook onze reclame

RKDesigns werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige lichtreclame producten. Met de grootste zorg helpen wij u bij de realisatie van uw reclame-uiting. Uw reclame is namelijk onze reclame. Zo hebben wij al vele gevels, ramen, borden en auto’s voorzien van opvallende en duurzame lichtreclame producten.

Wilt u meer informatie over lichtreclame? Neem gerust contact op als u meer over de mogelijkheden van lichtreclame wilt weten. Met behulp van een digitale visuele presentatie tonen wij u graag de mogelijkheden.

{rokbox album=|myalbum|}images/portfolio/lichtreclame/*{/rokbox}

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-