PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Een RVS gevelbanier is een perfecte reclamedrager om uw reclame en communicatie direct kenbaar te maken bij uw potentiële klanten. U bent meteen herkenbaar, omdat de reclame-uiting van de RVS gevelbanier haaks op de gevel zichtbaar is.

Een functionele RVS gevelbanier

RVS gevelbanieren worden door bedrijven steeds vaker ingezet om de zichtbaarheid en vindbaarheid in de straat te vergroten. Bovendien is een RVS gevelbanier een prima middel om aan uw corporate identity te werken in de buurt. De RVS gevelbanier wordt dubbelzijdig bedrukt waardoor u optimaal profiteert van de reclamemogelijkheid haaks op uw gevel. Bovendien is de hangende gevelbanier eenvoudig te vervangen.

RVS gevelbanier toepassingen

De RVS gevelbanieren kunnen full color gedrukt worden. Een functionele, maar goedkope oplossing om uw communicatie actueel te houden. U kunt uw reclame-uiting te allen tijde aanpassen aan de tijd van het jaar. Zo zorgt u ook aan de gevel voor een actuele communicatie bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Pasen, Koninginnedag, Moederdag, Vaderdag, enz.

Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf met betrekking tot RVS gevelbanieren? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling. Middels een digitale visuele presentatie geven wij u graag een idee van het eindresultaat. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van RVS gevelbanieren.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-