PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Een bouwhekspandoek is een ideale manier om uw boodschap of reclame-uiting kenbaar te maken. Een bouwhekspandoek als buitenreclame? Wilt u promotie maken met een bouwhekspandoek op uw evenement of beurspresentatie? Bouwhekspandoeken zijn eenvoudig toe te passen op het gebied van communicatie en corporate branding.

Bouwhekspandoek in aluminium frame

Een bouwhekspandoek in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw bouwhekspandoek kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een bouwhekspandoek met tekst of een full color foto op het doek laten printen behoort tot de mogelijkheden.

Bouwhekspandoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw bouwhekspandoeken uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw bouwhekspandoek op maat

Uw bouwhekspandoek is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het bouwhekspandoekformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het bouwhekspandoek kan met spanelastieken in het aluminium frame worden gehangen of aan een bouwhek bevestigd worden. Het is mogelijk om uw bouwhekspandoek door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar maken en het bouwhekspandoek wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-