PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/portfolio/spandoeken

Een spandoek is een ideale manier om uw boodschap of reclame-uiting kenbaar te maken. Een spandoek als binnenreclame of buitenreclame? Wilt u promotie maken met een spandoek op uw evenement of beurspresentatie? Spandoeken zijn eenvoudig toe te passen op het gebied van communicatie en corporate branding.

Spandoek in aluminium frame

Een spandoek in een gespannen aluminium frame is in vele soorten en maten leverbaar. Uw spandoek kan enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. De mogelijkheden zijn te over, want een spandoek met tekst of een full color foto op het doek laten printen, behoort zeker tot de mogelijkheden.

De spandoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen in een aluminium frame. Wij leveren voor uw spandoeken uiteraard ook diverse bevestigingsmiddelen, zoals koppelstukken voor uw aluminium frames, spanelastieken en ringen.

Uw spandoek op maat

Uw spandoek is in vrijwel elk formaat leverbaar. Afhankelijk van het spandoekformaat wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Het spandoek wordt met spanelastieken in het aluminium frame gehangen. Uiteraard kunt u uw spandoek ook door ons laten ontwerpen. U bent dan verzekerd van een goede kwaliteit, wij maken uw ontwerp printklaar en het spandoek wordt daarna op een groot formaat printer full color geprint, waarna het doek wordt geconfectioneerd en klaar is voor gebruik.

{gallery}portfolio/spandoeken{/gallery}

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-