PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Steeds meer bedrijven zoals uw onderneming laten een webshop maken. Waarom? Meer omzet! Een webshop laten maken is dé mogelijkheid om uw omzet te vergroten. In combinatie met de juiste marketingstrategie vergroot u de mogelijkheid tot hogere omzetcijfers! RKDesigns is gespecialiseerd in het maken van een professionele webshop, zowel grafisch als technisch. Wij maken webshops voor bedrijven die starten, maar ook ondernemers die al jaren een winkel runnen in stad of dorp kloppen bij ons aan. Een webshop laten maken is bij ons betaalbaar en in korte tijd te realiseren. Wij ontwikkelen geen eigen software, maar maken gebruik van open source software dat uitvoerig is getest door externe partijen.

Professionele webshop maken

Een professionele webshop maken kan in relatief korte tijd, tegen lage kosten. Op basis van bestaande techniek bouwen wij een webshop die qua uiterlijk aansluiting heeft bij uw huisstijl. Grafische ontwerpen brengen wel beperkingen met zich mee als het gaat om webtechnieken. Zowel grafisch als technisch maken wij voor u een veilige en toegankelijke webshop op basis van bestaande software.

Meer omzet? | Webshop maken!

Een webshop laten maken is een absolute must in de digitalisering van de retailmarkt. U wilt als ondernemer toch niet achterblijven? Open een webshop en pas uw marketingstrategie aan. Uw kansen op hogere omzetcijfers nemen flink toe, omdat u uw online bereikbaarheid vergroot.

Website en webshop?

Heeft u al een website, maar is een webshop nog een groot gemis? Wij maken uw webshop op een zodanige manier dat uw website en webshop naadloos op elkaar aansluiten. U wilt immers dezelfde herkenbaarheid en uitstraling. Laat daarom uw webshop maken door RKDesigns. U vergroot uw omzetkansen met uw nieuwe webshop.

Op de website of in offertes vermelde bedragen m.b.t. websites en webshops zijn exclusief btw en maandelijkse/jaarlijkse kosten voor domeinnaam, hosting en veiligheidsupdates.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-