PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Een website (laten) maken met een grote vindbaarheid in zoekmachines als Google in uw werkgebied is noodzakelijk! Waarom? Het vergroot uw vindbaarheid, bereikbaarheid, bekendheid en het belangrijkste: het vergroot uw omzet en klantenkring!

Een website maken kan gratis op vele sites, maar het resultaat laat veel te wensen over. Wij geven u waar voor uw geld! Uw investering levert resultaat op!*

Een bereikbare en toegankelijke website maken

Een bereikbare website (laten) maken is niet vanzelfsprekend. Veel bedrijven vinden een mooi webdesign al voldoende, maar een website maken is meer dan dat! Een gemiste kans als het gaat om de vindbaarheid en bereikbaarheid van uw bedrijf bij het maken van een website. Heeft u zichzelf onderstaande vragen al eens gesteld?

 • Hoe verhoog ik mijn bereikbaarheid?
 • Hoe is de laadtijd van de website?
 • Hoeveel bezoekers krijg ik dan, wat is het bereik van de website?
 • Hoe vergroot ik de vindbaarheid?
 • Hoe informeer ik bezoekers en gasten?
 • Hoe blijven potentiële klanten op mijn website?
 • Hoe keren bezoekers en klanten terug op mijn website?
 • Hoe overtuig ik met webdesign en webteksten mijn doelgroep?

Website maken: Webhosting, Webdesign, Webteksten en SEO

Een website laten maken is een vereiste voor een vergroting van uw Corporate Branding en Corporate Identity. Een eenvoudige domeinnaam dat een zoekwoord bevat, scoort! Een hostingpakket met de allerlaatste technische eisen en mogelijkheden op onze snelle servers vergroten uw bereikbaarheid. Uw klant herkent uw bedrijf aan de doorgevoerde huisstijl in het webdesign. Door de schrijfwijze van uw geoptimaliseerde webteksten voelt uw klant zich prettig bij uw manier van communiceren.

Technisch en tekstueel streven wij ernaar uw website en webteksten te optimaliseren, zodat hoger in Google scoren mogelijk is. Het technisch en tekstueel uitbouwen van de site om traffic te genereren is daarbij niet inbegrepen. Laat u zich door ons vrijblijvend adviseren als u van plan bent uw website te verbeteren of een website wil laten maken.

*mits u alle marketingmiddelen met betrekking tot communicatie online en offline correct inzet.

Op de website of in offertes vermelde bedragen zijn exclusief btw en maandelijkse/jaarlijkse kosten voor domeinnaam, hosting en veiligheidsupdates.

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-