PREV
NEXT
 • Grafisch ontwerp

  Onder grafische vormgeving wordt reclame ontwerpen verstaan. RKDesigns ontwerpt een diversiteit aan reclame-uitingen. Van logo tot een complete huisstijl, website, beletteringen, reclameproducten, etc.

  Lees meer...
 • Webdesign

  Voor onze klanten creëren we websites die qua look and feel aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf.

  Lees meer...
 • Drukwerk & Printmedia

  Qua drukwerk en printmedia kunnen we vrijwel alles leveren. Van een visitekaartje tot complexer drukwerk, van een stickertje tot grote XL Prints.

  Lees meer...
 • Beletteringen

  van een simpele sticker tot een full carwrap. De mogelijkheden betreft beletteringen zijn legio.

  Lees meer...
Onze diensten
mogen we u van dienst zijn?

Marketing communicatie betreft de manier van communiceren naar klanten en prospecten. Marketing communicatie is niets anders dan alle tools, waarmee u extern (en intern) communiceert, op elkaar afstemmen. Een duidelijke, consistente, geloofwaardige en competitieve boodschap over de producten en organisatie is daarin essentieel, úw corporate identity managment.

Marketing of communicatie?

Waar ligt nu de scheidslijn tussen marketing en communicatie? Binnen ons vak wordt marketing en communicatie altijd door elkaar gebruikt of is er overlap in het gebruik van de termen.

Marketing (en communicatie)

Marketing is het bedenken van de manier waarop u een product of dienst verkoopt, danwel in de markt zet. De bekende 5 P's zijn daarin cruciaal: Product - Prijs - Plaats (Distrubutie), Promotie en Personeel:

 • Product
  Dit is het product of uw dienst dat uw bedrijf aanbiedt. Garantie, verpakking, imago, assortiment en service spelen daarin een belangrijke rol
 • Prijs
  De prijs bepalen is cruciaal bij het in de markt zetten van producten en diensten. Kostprijs, de concurrentie of substituten zijn factoren die daarin meespelen. Uzelf uit de markt prijzen is een grote valkuil. Een te hoge prijs schrikt af, maar een te lage houdt ook weer mensen op afstand en een weinig winst. Daarentegen kan een lage prijs op de lange termijn wel weer voor een grote omzet zorgen.
 • Plaats (Distributie)
  Hoe komt de klant aan uw producten of diensten? Dat is de essentiele vraag die u laatt nadenken over logistiek, distributie, transport, groothandel, detailhandel, verkkoopunten
 • Promotie
  Hoe weet de klant dat u producten en diensten verkoopt? Hierbij denkt u na over reclame maken, sponsoring, promoties, direct marketing, persoonlijke verkoop en public relations activiteiten, persberichten, enz.
 • Personeel
  Om bovengenoemde p's goed aan te pakken heeft u geschikt personeel nodig dat achter uw producten en diensten staat en deze vanuit uw bedrijfsfilosofie aan de man brengen. Corporate branding en communication speelt daarin een grote rol.

(Marketing en) Communicatie

Communicatie is de markt vertellen dat u een prachtig product of dienst te bieden hebt. Communicatie is de uiteindelijke vertaling van uw marketingstrategie naar de markt. U maakt daarin gebruik van verschillende een strategieën: propositie, media, middelen en doelgroep. Met teksten, beeldmateriaal, audio- en videoproducties, mond-tot-mond-reclame of combinaties daarvan communiceert u. De communicatiedoelgroep verschilt daarin soms van de marketingdoelgroep. Dat is weer afhankelijk van de corporate identity die uw wil neerzetten.

De 5 B's

Indien u wel van de 5 P's gehoord hebt maar de 5 B's echter niet kent, neemt u dan contact met ons op!

 

Huisstijl ontwerp
v.a. € 699,-

Visitekaartje ontwerp
v.a. € 25,-

Logo ontwerp
of re-design
v.a. € 299,-